Hoe word je een goede mode fotograaf

Modefotograaf

 

 

 

Alle andere vereisten van de mode-industrie zijn in deze beschrijving opgenomen. Een modefotograaf fotografeert alleen ongeklede vrouwen en poseert in kleding van modellen voor zijn of haar eigen plezier. Dit omvat het lichaam van de modellen, het haar en zelfs de persoonlijke voorwerpen van de modellen. Uw rol is om u een erotisch beeld te geven van de seksuele aantrekkingskracht van de modellen. Als je een goede modelfotograaf wilt worden, moet je bereid zijn om goede foto’s te maken. Bij fotojournalistiek werk moet je gewoon aantrekkelijk zijn. Dit houdt in: goede kleren dragen en aantrekkelijke make-up, stethoscopen, zelfportretten, bh/panties, roken, enz.

Ik ben opgegroeid in de jaren 80, en ik heb een zeer gecompliceerde relatie met modefotografie. Ik was een model, ik was een lingeriemodel, ik was een model in advertenties, ik was een studiomodel… Ik was elke dag een model. Ik stond model voor allerlei verschillende kledingstijlen die eigenlijk letterlijk steeds veranderden. Het begin van mijn fotografie carrière was in 1989. Ik begon als een VMA (Video Music Awards) model, nadat ik was gekozen voor de wedstrijd. Het was een surrealistisch moment, om te denken dat ik daar kon staan voor mijn collega’s, dat ik erkend kon worden. Elke andere foto die je in mijn collectie ziet is een wedstrijdshoot. . Ik was een aantal jaren bij deze wedstrijd, gevolgd door een industrieshoot met een modellenbureau genaamd Nouveau Voyage. Er waren daar kinderen die technologische hulp leken te hebben om video te schieten, dus dat was spannend. Het gevoel om op het podium te staan, het was overweldigend – je krijgt nog steeds een vrij serieuze buzz, het is een beetje zoals het niezen van Pageant meisjes op Australisch land.

Toen ik ouder werd, ging ik naar een mode fotostudio genaamd Dream Portfolio, en daar maakte ik carrière als instructeur voor modeshoots. Ik was daar twee jaar en gaf in principe les aan zowel nieuwe artiesten in de industrie als aan doorgewinterde journalisten, voordat ik terugkeerde naar Londen. Ik woonde een tijdje in New York en maakte een tussenstop in Miami, waar ik solliciteerde voor een baan in de modefotografie.

Op een dag had ik een sollicitatiegesprek in een Starbucks in de Wynwood-wijk van Miami, Miami Beach. Het was een grote outfit, semi-formeel, bijna op het punt van uitstraling. Er stond een beker wodka op de tafel van de ober en mensen waren koffie aan het eten, en een estheticus was aan het uitzoeken wat het beste zou zijn voor de fotoshoot. Het oudste model in de fotoshoot was een model met de naam Lisa, die we Mae zullen noemen. Herman had er geen idee van dat Mae eigenlijk een estheticus was, omdat hij niet geloofde dat ze modellenwerk aankon. Dat is wanneer Herman haar afleverde bij Mae’s kantoor. Hij was absoluut ontzet. Dit was mijn eerste ervaring met Herman Braunstein, die de rechter zou blijken te zijn, en een huidige ambitieuze modefotografe, Maya Mireles.

Drie weken later waren Mae en Herman van plan om samen naar Duitsland te gaan voor een shoot. Mae kende Herman heel goed, ze hadden al een paar keer eerder samengewerkt. Deze keer was het de heetste shoot ooit in Europa, en zoals bij elke mode/vogue shoot, zou tijdens de styling make-up en haar zijn. Dus toen Herman haar vertelde dat alle modellen via zijn agentschap, Model-orama, waren gekomen, gaf hij Mae het gevoel dat ze niet zou overdrijven, dat Mae niet te streng beoordeeld zou worden. Ze was echt blij met wat Herman haar vertelde, en leek en voelde zich ook veel mooier, zelfverzekerder en sexy dan ze in het verleden had gedaan. Ze benaderde mij, en wat bleek, ik zei dat ze er met een beetje meer voor moesten gaan. Die foto’s van Herman doen denken aan hem als aspirant-zeeman. Ik denk dat hij afscheid was komen nemen van zijn zus, die bij haar familie ging intrekken. Mae betaalde altijd mijn taxirit, maar ze was nooit zo blij als ik beloofde haar onkosten te vergoeden. Dus lieten ze het klinken alsof ze de shoot moesten afzeggen.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.