Onroerend goed fotografie

Vastgoed fotograaf

 

 

 

 

 

Wij laten ons inspireren door verschillende vastgoedeigenaars die hun vastgoedfoto’s (ook echte foto’s) delen op verschillende sociale netwerken. Zij hebben ons ook voorzien van herinneringen aan hun gloriedagen!

Enkele van de manieren waarop zij vastgoedfotografie hebben geïllustreerd zijn:

via het online prikbord:

via een koffietafelboek:

via een bestseller:

via een stand op een grote beurs om een huis te verkopen:

via een hoofdkantoor van een bedrijf:

via een walk through video:

via een set stockfoto’s elk jaar:

via de wettelijke publicaties:

U kunt ook terecht op onze Facebook-pagina waar we onze eigen persoonlijke snapshots van onze geschiedenis, getest om te worden beschouwd als de beste, door onroerend goed foto’s hebben gedeeld. We besteden veel zorg aan het schrijven van de gezonde uitkomsten die de beste vastgoedfotografie daadwerkelijk oplevert.

Bij Enlightened Real Estate Photography, als u wilt weten hoe u aan de slag kunt , hoe u uw fotografie vaardigheden kunt verbeteren , hoe u uw retainment kunt verbeteren, het vertrouwen hebt om hulp te zoeken over welke zaak dan ook, gebruik dan ons contact formulier (zie banner hieronder) en we zullen zeer blij zijn om met u te begroeten of u onze laatste productie te sturen.

Heldere visie op vastgoedfotografie

Bent u ook geïnteresseerd in perspectieven voor uw fotografiebedrijf? Dan zult u zeker een kijkje willen nemen bij Enlightened Real Estate Photography. Wij hebben een unieke en prominente outlet gecreëerd waar u een heleboel relevante en relevante informatie kunt verzamelen in hun online winkel!

We hebben ook een beloningssysteem. Wanneer u bijdraagt aan de website van Enlightened Real Estate Photography voor ons beloningsprogramma betekent dit dat u dit bloeiende bedrijf steunt. We sorteren onze beloningen op de kosten per frame, het aantal frames dat een individueel frame kost, etc.

Er is de mogelijkheid dat u uw frames kunt positioneren en ze allemaal per post naar u toe kunt sturen. Ook krijg je 1% commissie op de uiteindelijke verkoopprijs van je frames door de fotografen wiens foto’s je hebt aanbevolen. Het beste van alles is dat de gebruiksduur van je lijsten vijf jaar is.

Wat is Verlichte Vastgoed fotografie?

Toen ik opgroeide, herinner ik me dat ik een paar geweldige klanten had die mogelijkheden realiseerden om hun droomhuizen te transformeren. Ik herinner me dat ik foto’s zag genomen door agenten van mensen die alle kleine details konden herkennen die een aspirant-koper konden helpen een geweldige mindset te creëren. Het werd meestal gedaan met sterke, scherpe foto’s. Om een goed beeld te krijgen van de binnenkant van de appartementen liet ik ze rondlopen om de woonruimte en de lichtbronnen direct te observeren. Ik was het bijwonen van de universiteit dan, dus ik gebruikte om collega’s gooien me vreemde dingen om me te pesten pruilen “Bedankt voor het zijn mijn agent, ik zal mijn hoofd bonzen Ah geslaagd voor mijn examen . ”

Deze verbeelding is wat me in het bedrijfsleven bracht. Ik heb bijna 6 jaar bij buurtvastgoedbedrijven in Europa gewerkt, vanuit de ervaring van mijn collega’s in het bedrijfsleven bij het aantrekken en verkopen van huizen. Ik heb persoonlijk deze kansen omgezet zien worden in maandagochtenddeals die duizenden dollars opleverden in een bepaalde periode. En ik was ook in staat om persoonlijk makelaars / verhuurders te identificeren die wat initiatief nemen en de inside informatie krijgen. Alleen onze doelstellingen en waarden zijn verschillend: meer gedetailleerde en gedetailleerde informatie over de aangeboden woningen.

Het is dankzij mijn ervaringen (en nu mijn mensen) dat ik gemeenschappelijke praktijken en manieren heb geleerd waarmee vastgoedbedrijven hun directe prospects kunnen bereiken en hen kunnen vragen om een woning te kopen. Vanwege de behoeften van onze klanten, kregen deze een speciale sectie voor onze website.

Hier zijn we met getuigenissen en de resultaten bereikt uit onze eigen zakelijke ervaring en onze gekke onderzoeken om de uwe te bereiken!

lees meer:

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.