Hoe beschermt u uw auto tegen verbleken

Steenslag folie

 

 

 

 

 

 

 

Over de gemakkelijkste manier gesproken om uw auto beschermd te houden nadat hij gereinigd is. Onze producten zijn gemaakt om de lak te beschermen nadat deze is gewassen en gedroogd, vervolgens vermenigvuldigd met normale autowasbeurten, en in de zon te drogen is gelegd. Ook al is een auto gewogen, als hij nat is wanneer hij wordt meegenomen voor een ritje in de zon, is de kans groot dat hij nog steeds eigenschappen van de “steenslagfilm” vertoont. Om uw auto te beschermen tegen verbleken na het laten drogen van de lak, moeten deze films, die zo’n dun laagje vormen, regelmatig opnieuw worden aangebracht.

Mijn broer en ik bezitten een bedrijf dat voor hen voertuigen op maat laat maken, ook beschermingstechnisch. Wij spreken over Camaro’s, Firebirds, Mustangs, en eigenlijk een paar gekochte voertuigen. Ik ben zeker dat ik één van deze Steenslag folies in de goedkoopste geprijste auto of de vrachtwagen kan vinden die ik bekijk. Zij zijn de onoverwinnelijkheid van een babyvogel. De onoverwinnelijkheid van een babyvogel kan alleen worden geëvenaard met zijn waarde als baby. Dit zijn geen waterdruppels op oude gelijktijdig, zijn dit druppels van water bestand materiaal dat niet de afwerking van uw auto zal ruïneren, komen zij in de technologisch meest geavanceerde water bestand oplossingen en de kleuren.

Waterbestendige materialen:

Het materiaal waarvan waterdichte folie is gemaakt, heeft een hoge waterafstotende drempel. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over regen of sneeuw die schade kan veroorzaken. Afhankelijk van de situatie hoeft u zich geen zorgen te maken over de kleine druppels die door zware regenval kunnen ontstaan. Zelfs van de grotere druppels op de bladeren is bekend dat ze voorkomen dat water de afwerking binnendringt.

De afwerking zal niet verminderen na verloop van tijd als water kruipt op het oppervlak van de afwerking en wordt later wegvegen. De folie maakt eigenlijk deel uit van de beschermende coating, aangezien deze op zijn plaats wordt gehouden met behulp van de resistente vinylfilm.

De afwerking van uw auto heeft een duurzaamheid die vergelijkbaar is met die van een zonnebril. Ze houden stand en door de jaren heen met de tijd en het klimaat waarin uw voertuig wordt gebruikt zal het zijn glans behouden.

Dit zijn de 3 belangrijkste redenen waarom u de afwerking van uw voertuigen wilt beschermen met een waterdichte afwerking. Het is echt heel gemakkelijk om een afgewerkte look te hebben wanneer uw voertuig binnen wordt gehouden in een garage of parkeergarage. Maar als u buiten rijdt dan zal de afwerking uiteindelijk beschadigd worden.

De afwerking zal vervagen zodra het wordt blootgesteld aan de barre elementen van het weer. Als u in een warm klimaat woont zoals wij, dan zal de afwerking na een tijdje blaasjes krijgen en een hoop gedoe zijn om te onderhouden.

Daarom hoop ik dat u een beter inzicht hebt in de bescherming die u uw afwerking moet geven en de detaillering die u moet laten doen om het origineel te houden en zonder de afwerking te beschadigen.

lees meer:

Auto polijsten Den Haag

Glascoating auto

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.