Amsterdam Foto’s

Filmmaker Amsterdam

 

Lorelei Pictures is ook een bekende producent van muziekvideo’s, cinematografische producties, speelgoed, en andere gekke dingen allemaal geanimeerd. Dus laten we wat plezier maken! Ik zal je vertellen over de geschiedenis in de industrie en over de achtergrond. De studio Lorelei Pictures werd in Nederland opgericht in 1940. In die tijd had het geen uitgebreide productiefaciliteiten. Veel van de grootste namen in de filmindustrie verhuisden naar Hollywood of verdienden hun brood met het produceren van hun eigen films. Lorelei Pictures had het geluk dat de oprichter, Hans Stokker, een filmdistributeur, de eerste filmmaker was.

Hans Stokker aan het begin van de productie, uitbreiding van journaals met Lorelei Pictures, 1955 Weet je, Britse bladen overtroffen de Amerikaanse bladen wat lezerspubliek betreft, en buitenlandse films deden het hier nog steeds goed. We hadden het toen over trends. Al die exploitatiefilms die journalisten regelmatig publiceerden, zorgden voor een daling van de exploitatiekosten bij de studio.

Het eerste Amerikaanse promotieliedje. Dit was van Dodge Ball. Nu schrijven ze zelfs de liedjes zelf!

Willy Wonka zegt: “Ik moest Lorelei voorstellen.”

De meest creatieve en beroemde filmmaker in de muziek video geschiedenis flippert. Ik ben blij dat ik je FransNadsarcia kan laten zien. Hallo? Nou, Lorelei had besloten om haar eigen faciliteiten te openen in deze stad terwijl we samenwerkten. Ik zou niet verbaasd zijn met al die films die lokale festivals steunen. Maar we zouden niet in de buurt zijn gekomen van wat we bereikt hebben zonder de steun van Wall Shops. Zonder hen zou Lorelei producties niet mogelijk zijn geweest. Voor mij waren dit enorme invloeden op de Lorelei stijl. Gelukkig steunden in die late jaren vijftig en zestig alle grote reclamebedrijven commerciĆ«le films. Je kunt wat men “The 60 Years” noemt, zien als een team dat toevallig in de reclamewereld zat. Het waren spannende tijden! Als ik nu terugkijk, leek het idee om een reclamespot van 4 minuten te maken veel te ambitieus om realistisch te zijn. Meestal denk je na over je budget en dan maak je je film. Omdat er zoveel bij komt kijken, als er een nieuw idee opkomt, is het gewoon niet mogelijk om te realiseren waar je op hoopte. Lorelei Picture Films stapte op. Sindsdien hebben ze al heel wat video’s gemaakt, het zijn er meer dan 50. Maar Lorelei Pictures is bekender geworden door de houding die zij hebben aangenomen sinds de jaren zeventig, wat grote veranderingen betekent en met name geweldige kleuren in de films. Dit decennium wordt door velen liefkozend “De Boom” genoemd. Hoewel die al een hele tijd aan de gang is. Het leek toen zo’n goed idee om zij aan zij te gaan met zo’n gevestigde tak van de industrie als Lorelei Brothers.

Lees meer:

Videoproduction Amsterdam

Videoproduction Rotterdam

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.