Animatie

uitleganimatie

 

 

 

 

Illustratie en animatie

Wees voorzichtig bij het opvoeren van de snelheid. Wees noodzakelijkerwijs op het tempo van 10~15% soms in stap en dan zal de snelheid onmiddellijk worden opgevoerd en 10~20% zal worden afgewerkt in een paar seconden. Verhoog ook de uitleganimatie een beetje, maar overdrijf niet.

Animatie

Denk na over de hoeveelheid informatie die het moet uitleggen. Bekijk elk van de kernpunten die we hierboven hebben uitgelegd. Wat is het doel van deze illustratie? Wat doet dit product? Wat is het doel? Duidelijk, “pen” – belangrijk punt. “Trek de lijn” – wat is het doel van deze lijn? “Draai het potlood” – doel van deze tweede lijn. “Teken de perspectief lijnen” – doel van deze perspectief lijn. Hoe teken je de perspectieflijnen? Dit is een duidelijke schets in je verbeelding. Wanneer je besluit om dat echt grote idee te animeren, is het handig om het gewoon te gaan tekenen!

Tijd nemen en studeren

Of het proces wordt geanimeerd of dat alleen naar het inzicht wordt gekeken is een keuze, maar het moet alleen gaan om het aantal lijnen. Vermijd het om alleen maar tekeningen te maken van een bepaald proces. Hoewel het gemakkelijk is om zich de volgorde van de stappen in de workflow voor te stellen, is het heel moeilijk om de dingen daadwerkelijk te maken zoals ze zijn. Het is moeilijk om een eenvoudiger proces er iets uit te laten zien zoals het is. Het is nog moeilijker om de stap te laten lijken zoals uw originelen begonnen te lijken.

Doe het om te tekenen. Ik haat het dat we eindigen met 4 lijnen!!!

Teken een eenvoudige illustratie en Animatie Systeem

Zeker! Volg de techniek die je hebt ingesteld voor hoe je tekent in je MS Word document. Als je geen document hebt, kan het ook een tabel zijn of een canvas met passende symbolen. definieer % als een standaard die schaal aangeeft. Heeft u een mening over %? Gebruikt u % in uw bedrijf?

Pas een Draw Styles clausule toe op de stijl van alle groeperingen. Voeg een paar gereedschappen toe om de tekening die je gepland hebt te voltooien. Ga organisch terug over je origineel en ontdek waar je verbeteringen kan aanbrengen. Redacteurs zijn beter dan mensen en zullen de snelheid zeker met 10~20% verhogen. We hebben gemerkt dat weinig mensen merken dat placeholder vaardigheid de anteau doodt waardoor Creative Vision dramatisch omlaag gaat. Schets niet weg en probeer dit niet te vroeg te doen! Nieuwe schetsen moeten worden gedaan wanneer het enkele idee klaar is met de “circuit” tekening. Details kunnen later worden toegevoegd. Schets ten minste 40 tekens. Zet 12 lijnen in één keer! Gebruik het potlood niet. Het is een zeer traag gereedschap en het is echt gemakkelijk om de pen los te laten. Gebruik gewoon een beetje de muis als je graag tekent.

Denk aan “Tekenen” en “Organics”.

De sleutel om het maximale effect uit je tekeningen te halen, is om je te blijven concentreren op dat ene idee. Zoek uit welke gebieden moeten worden gedupliceerd of verbeterd als je kunt. Onzekerheid is de vijand! Probeer je tekeningen altijd te laten groeien. Het startgewicht moet 500 tekens zijn. Het is goed om een verschillende grootte te hebben voor verschillende ideeën in plaats van een enkel redactioneel salaris te gebruiken. Onthoud dat een te groot formaat zijn potentieel kan verliezen en de tijdswaarde van je ideeën kan verminderen. U kunt er goed aan doen een concept te hebben met slechts 500 karakters!

lees meer:

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.