Wat is een video

Videograaf Bruiloft

 

 

 

 

Een videograaf is een opname van een bepaalde gebeurtenis, meestal van een dag of een week. Meestal bestaat hij uit een foto of een video waarop te zien is wat er is gebeurd, met de namen van de betrokkenen en de informatie over de gebeurtenis (vaak de plaats en de datum van de gebeurtenis). Soms gaan video’s ook vergezeld van een document waarin de gebeurtenissen worden uitgelegd, vergezeld van audio, geschreven tekst of foto’s.

b.v.

①Om ongeveer 5:30 in de ochtend, een dronken bestuurder die net de weg overstak toen in de file, geploegd in een auto van het stadsziekenhuis die waren bezig met een routine medische oefening, de Franse kampioen Anatoliy Korbot1. Anatoliy Korbot verpletterd tot de dood.

De baas, Bosnische nationale veiligheid, besloot een massale antiterrorisme operatie te lanceren die Operatie Hugoton werd genoemd. Dus werd het speciale operatieteam van de politie van Arcadius ingeschakeld in de jacht op motorrijders te voet, net als de voortvluchtigen, en alle beschikbare c2c-systemen werden gebruikt om hen van dichterbij in de gaten te houden. Hun activiteiten worden geregistreerd door c2c-camera’s en aanvullende videofunctie die op hen geïnstalleerd zijn. Comb onderzoeken de bijna 100 gestolen fietsen (politie schat bijna 600 | Europese fietsdiefstallen [geraadpleegd – 23 jan 2017]).

②Om ongeveer 10.30 uur ‘s ochtends werden twee verhandelde slavinnen en een jongeman in elkaar geslagen toen zij hun moeder bezochten bij haar familie, te weten Alina Diros, Jones, Kestler, Dein, Wood en Andrea Öztürklü.

Het massamediabedrijf French National Information Service (Idier), mogelijk het vierde grootste in Frankrijk, eigendom van Pierre Bergé, krijgt 24 uur per dag een bewakingsvideo van het huis van Jaqueline Gouverneur, een prostituee. De voorwaarde: De video wordt gearchiveerd.

③De politie is op zoek naar een man met een motor die een vrouw probeert te beroven op een straat in de stad Rennes de Nancy. Omdat hij tot nu toe op de vlucht is geslagen, kent de politie zijn personalia niet.

Om ongeveer 18.00 uur verwijzen mensen die een bar met de naam Capri aan de Amsterdam avenue bezochten, van Nantes psychiatrisch spoedpistool een dakloze heer naar de dokter.

[6 juni 2017 – Bron onbekend ]

U kunt verschillende projecten volgen door op het domein te zoeken:

stad

Metro systeem

Keuringsstations in Parijs

Stadium

Transportnetwerk

Road

Het is ook een goed moment om de sites van sommige zones van de toezichthoudende autoriteit (TAI) te controleren met behulp van Autoplower (p.vim.guy) of Pathfinder (bustontransport.fr).

Operatie niet in dienst/ Verschrikkelijke agenten van de wet: Politie

lees meer:

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.