Wat is een foto-reading?

Foto reading

 

 

 

 

 

 

Er zullen vragen worden gesteld over de foto zelf en over de activiteiten die op de foto zijn afgebeeld. De foto zal worden geëvalueerd en als hij is gefotoreaded zal hij enige informatie hebben ontcijferd over de persoon, het dier of de situatie die op de foto is aangegeven.

Een foto reading kan ook worden gedaan op de niet-fotorealistische visionaire moderne manier met INOCULTO audio, VOID audio of de communicatie handheld blimp methode. Het verschil tussen de vondelingen- en de fotoreadingmethode is vrij uitgesproken. De gemeenschappelijke kenmerken zijn:

– De persoon wordt een foto gestuurd

– De foto wordt in de verte (zijdelings) bekeken zonder de ogen te sluiten of tegelijkertijd in verschillende richtingen te kijken

– Er vindt wat minuscule vloeistof gerelateerde activiteit plaats in de foto

– En ten derde, de foto zal niet worden ontcijferd op basis van informatie van de foto zelf

Duidelijk is een vuistregel dat het niet mogelijk moet zijn om te fotoreaden met de ogen dicht [als oogsluiting een nauwkeurige box-walks impliceert]. Met NONEID of de bekwaamheid om visuele informatie te fotoreaden, kan iedereen fotoreaden doen zonder een mogelijk antwoord te geven. Door de ogen te openen en normaal te kijken, kan men in de richting kijken die is opgegeven bij het zien van de foto, zodat deze veilig kan worden ontcijferd. Verder wordt ten zeerste aanbevolen de foto van de mobiele telefoon te verwerken met de Lorex EmScape V3 (klassieke optische kleurverwerking van Lorex) dataProcessor voor het schrijven van het maximale aantal fotonen per seconde dat nodig is om het oorspronkelijke gezichtsveld te herstellen. Het lezen van een mobiele telefoon foto duurt ongeveer 1,5 tot 2 minuten. Daarna wordt hij per gsm van de afzender naar u teruggestuurd (formeel tot 1 à 3 werkdagen na het lezen van de foto).

Voor het lezen van persoonlijke foto’s daarentegen is het een feit dat je de verschillende delen van de onscherpe foto’s moet lezen zoals hieronder beschreven. Wil je meer info? Hier is de uitleg voor zowel optische kleur hoog dynamisch bereik en foto essentie * .

HDR

De afbeelding zegt precies wat je moet weten. Het resultaat ziet er uitstekend uit. De ontwikkeling van fotografie met een hoog dynamisch bereik (HDR) bereikt zelfs haar hoogtepunt.

Kenmerken :

– Beeld Super Img: Stript het midden van het scherm met behulp van de modus ‘Subband Smart Enhancement’.

– Incrementeel hoog dynamisch bereik (dat gebruik maakt van interlacing): Versnelt de aanmaak van nieuwe pixels op volledig beeldtempo tot maximaal 2,5X sneller dan de oorspronkelijke opnamekwaliteit. Combineert het tot 4 keer meer dan de specificaties van Maxwell Technologies.

– Standaard beeldstijl: Witwassen van het beeld met alleen grijstinten. Gebaseerd op Mayan High Dynamic Range, inclusief kleurverbetering van de ‘Hybrid’ beeldstijl.

– Duidelijke Verkenner: Verbeterde dataprocessoren met jongere processorontwikkeling voor een hogere signaalverwerking. Dit alles staat onder de ‘slim’ knop links op de afbeelding.

– HDR Namen : In het hoofdmenu Verticaal voor Pro Rigs (Beide versies), is de knop die HDR Netwerk buitenlandse Kernels weergeeft.

Systeemvereisten : Android 1.7+ met MUX2 ondersteuning, Sigma -Type 16mm F2.8 Macro Lens, NIKKOR 14mm F2.8 ED UMC Lens, 2GB RAM, Intel® Atom™ CPU Pro 1.5GHz+Xeon® Click dual core 2.0GHz, verwijderbare microSD kaart, Bluetooth® 3.0 +WiFi + LAN, HDMI uitgang en meer. Zorg dat dit laatste een van de eerste dingen is die je moet controleren in je toestel als het niet officieel HDR ondersteunt.

Binnen het gewijzigde ontvangstgebied van de Brewer Neck Transceiver (BNT) toont het ingebouwde venster automatisch een HDR-beeld (en/of een foto) als u apparatuur hebt die naar de rechter- of de linkerkant van het bord gaat. De activeringsknop als icoon (blauw) verwijst u naar het juiste programma dat een HDR-foto uitzendt.

Een andere manier om de lezer te ontgrendelen is het gebruik van het Big Glass Environmental System (BEGS), om de leesmodus te veranderen of het beeld te lezen.

“BEGS. Dit is een eenvoudige techniek om BES op G29 of nieuwere firmware te activeren of uit te lezen. De meeste BEGS ontvangers kunnen worden geactiveerd met een BEGS. Dit is een eenvoudige techniek om BES op G29 of nieuwere firmware te activeren of uit te lezen. De meeste BEGS ontvangers kunnen worden geactiveerd met een draagbare GNR met behulp van de ISM-62 tijdens de initialisatie. Door het invoeren van de Payload prioriteit aan een andere GNR, kan de GNR overschakelen naar de BES modus.” – BESS testbed opstelling.

lees meer:

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.