Wat is echt beeld?

Portretfotografie Gouda

 

 

 

 

 

Het toont je charme, je emoties, je stemmingen, je relatie met je familie, vrienden, en altijd de glimlach op je gezicht!

Wat is echt beeld? Er zijn de professionele foto’s, en dan zijn er de amateur foto’s. De professionele foto’s laten meer zien, met echte kwaliteit en een echte persoonlijkheid. Het geeft uw leven weer door uw ogen. Niet zomaar een momentopname! Een interessant verhaal, een beeld dat tot nadenken stemt, een portretfotografie van uw hart, uw bezorgdheid en uw heraldiek, enz.

Wat is achtergrond? De achtergrond is een bepalend element van uw foto. Het is een foto die je aan de muur kunt hangen om je beeld te versterken. Als je erover nadenkt, hoe meer ogen hoe meer aandacht (kracht) je krijgt. Als je aandacht hebt, betekent dat echt dat je een aanhang of een fan van je hebt. Vergeet niet dat het hele publiek een fan van je kan worden of een van je toekomstige kennissen. En maak je geen zorgen over het feit dat je geweldige foto’s maakt en dat het de mensen blij zou maken. Het is nooit voor dat doel! Als dat het hoofdonderwerp van gesprek zou worden onder je fans, zou niemand het geduld hebben!

Wat te doen met achtergrond? Het is een redactionele, artistieke ezel of schilderij die je voor je foto kunt gebruiken. Als je verveeld raakt met je portret kun je het gewoon van de ezel afhalen voor een ander moment. De grappigste die ik ooit heb gezien is een Russische man die een foto nam van een Russisch blikje, waarmee hij vervolgens trouwde. Hij stond met zijn penis naast de bank (je kunt betere voorbeelden vinden op onze website, of ga gewoon naar YouTube, ‘Wat is een narcist?’, of laat hier commentaar achter en wij vinden betere!).

Als u een paar vragen heeft, praat dan met ons, u zult de antwoorden krijgen.

Heb je ooit het ultieme portret geprobeerd, iets dat niet eenvoudig te bereiken is? Religieuze pictogrammen en tanks Actie noot: Er zijn er een paar uitgelicht, en het heeft een reeds bewezen pay off. Als je er meer over wilt weten, kun je ons volgen op Twitter en zullen we proberen de juiste gelegenheid te bieden voor je eigen project.

We zijn nu bezig met het maken van het boek: Hoe gebruik je een icoon, hun stijl, hoe maak je er een carrière van en meer.

lees meer:

Zakelijke fotografie Gouda

Studio fotografie Gouda

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.