Mode en Stijl

Dsquared schoenen kids

 

 

 

 

Dsquared2 werd opgericht door twee belangrijke visionaire ontwerpers die bekend staan om hun sensuele en vrouwelijke Freed Simons en Guy R graz Critcher. Simons had eerder gewerkt voor modemerken als Cacharel en Saint Laurent voordat hij zich wijdde aan het creëren van zijn eigen merk. R graz Critcher had gewerkt bij het ontwerp van Louis Vuitton en had 16 jaar lang assistenten in zijn ontwerphuis; hij werd bekend als de “it” man als het op ontwerpen aankwam. Oorspronkelijk werd het in 1996 opgericht als een diffusielijn voor de duurdere modemerken. De naam en mascotte werden afgeleid van het Franse woord “dsquared”, wat “kont” betekent. Oorspronkelijk werden shirts, jassen, sjaals en gebreide kleding in de Dsquared2 collecties per post gedistribueerd. Van hieruit ging het naar de winkelstraten en werd ongelooflijk populair.

Tijdens de latere stadia van groei, vertakte de Dsquared2 lijn zich naar een aantal sublabels. Er waren negen van dergelijke sublabels die het mogelijk maakten voor unieke stijlen om voort te komen uit de bescheiden Dsquared lijn. Een ander Dsquared sub-label, de Market, was een uitloper die in 2003 werd gelanceerd en die over het hoofd werd gezien door het belangrijkste Dsquared label in het Verenigd Koninkrijk en relatief ongehoord is in andere landen. Een ander sublabel van Dsquared, de W, kwam uit dezelfde lijn in 2006. De stijl was meer edgy en was niet zo street-adequaat als de andere lijnen.

Na de introductie van meer accessoires zoals handtassen in haar lijn, introduceerde het belangrijkste Dsquared label haar eerste schoenencollectie in 2001. Wat in eerste instantie gericht was op het maken van modieuze mensen “unfast” werd een geheel nieuwe richting ingeslagen na Dsquared2’s nederige begin en aanhoudende succes. Door gebruik te maken van een kenmerkende stevige beschermende 2001 voering papier, werden de eerste Dsquared schoenen gemaakt. Deze werden gemaakt met de bedoeling om modieuze, luxe dames- en herenschoenen te maken die tegelijkertijd veilig en betaalbaar waren. Volgens adviseurs is de Cavalli 813 Skyline een goed voorbeeld van deze nieuwe kijk op de uitbreidbare, lichtgewicht stijl van die tijd. Met zichtbare knopen, een zichtbare uptown-stijl vetersluiting en veel ondersteuning van de kuitknopen leent de Cavalli 813 Skyline zich voor zowel casual als formele gelegenheden.Opvallende designelementen zoals de stiksels van leren panelen op het bovenste voorpaneel zorgen voor een opvallende contrasterende textuur. Een mix van klassieke kralen gebruiken om de open teen ontwerp verfraaien evenals een modern tintje van het gebruik van contrasterende kleur getuigen op te nemen. Deze bijzondere schoen was een instant klassieker na strategisch te zijn geplaatst op de voeten van verschillende paparazzi klaar voor de paparazzi’s snapping foto’s.

De kenmerkende styling van deze schoen samen met zijn provocerende hak is een gemakkelijke manier om een beeld van zichzelf te projecteren door middel van mode. Het merk is in staat om de aspiratie van talrijke kenners van high fashion te bereiken door trouw te blijven aan de iconische schoenaspecten die het gemiddelde Jane-publiek in zwijm doen vallen. High meets low: de iconische status wordt overgebracht door het gebruik van overdreven en zeer kenmerkende patronen en opmerkelijke contrasterende stiksels. Deze zijn zelfs van grote afstand gemakkelijk te onderscheiden. Beroemdheden zoals ” Ellie Dupree ” stellen zeker een overdosis mode voor die 365 dagen lang eeuwigdurend gedragen kan worden. Het idee is provocerend, modern en werkt buitengewoon goed met de verleidelijke en ongrijpbare vrouwenvoetenmode van vandaag.

Dit merk is consistent in het behouden van zijn iconische high fashion attitude zonder over-the-top te gaan. Het is in staat om de klassieke schoen aspecten te combineren met moderne, stilistische lens en behoudt zijn unieke “WOW” factor. Dit is het resultaat van de integratie van de superieure kwaliteit rode zool in het high fashion imago. Rood, staat voor passie, pit en bikerwear. Er is zeker iets te zeggen over onze plaats in de wereld die voortdurend is aangewakkerd door mode en stijl. Het merk is veel vooruit gegaan in de jaren. Nu bestaat hun collectie ook kinderkleding en schoenen.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.