Hoe maak je een logo voor je bedrijf?

Bedrijfsvideo laten maken

 

 

 

 

 

Het filmen van een promotie heeft de omzet en bezoekersaantallen van dit bureau merkbaar doen stijgen. Sterker nog, hun klanten kregen die extra boost op het moment dat de videocamera in de actie werd genoemd! De publiciteit van dit evenement werd geprezen als een grote factor in de omzetstijging in aanloop naar het grote verjaardagsfeest. Laten we ons eigen logo schrijven voor een herhaalbare techniek voor logo-ontwikkeling.

Stappen:

Plan de bedrijfsvideo (hergebruik er een van vorige maand of begin helemaal opnieuw) Kies een website en maak een flowchart Maak een lijst van verschillende websites en pagina’s om in de promotievideo te belichten Maak de videobeelden interactief Zoek en claim de invloed van de video in de onderste paragraaf van de website Bekijk 3 websites en kijk of de naam of een van de websites relevant is voor de promotie Weet je niet zeker of jouw bedrijf hun doelmarkt is? (Kansen om met potentiële klanten te spreken is een enorme turn-on!) Visualiseer wat u denkt dat in de promotievideo moet staan

Zodra u uw een-tweetje hebt geïdentificeerd, ontwerp dan een logo (of twee) van het samenstel van drie dat perfect werkt! (Bonuspunten als je dit hebt bereikt, binnen een week of minder!)

Als u een klant van mij bent ( of een werkgever ) kunt u de blog post hier live vinden

Renderingtechnieken – Pictogrammen & Texturen Voorbeelden van een poster of vlag Zijn onderzoek als je weet dat er een doelmarkt voor is en het volgens een bepaalde standaard hebt ontworpen. Ik maak meestal een mooie blauwe en paarse verzadiging, een achtergrond van de juiste grootte, geef elk grafisch element aan met een beetje kleur, en koppel dat aan, denk ik, een gecategoriseerde grafiek om supervisor informatie aan te geven ( Helaas uitgelegd Reusable in de blog post Designing Polygons – Als je dit volledig begrijpt, ben je een Starcraft GM. Ga zo door! Het is een levenloze maar leuke design post om over een structuur te praten SocialMediaArtikels als deze zijn geweldig om te gebruiken voor getuigenissen en bedrijfspresentaties Wat ik er leuk aan vind is, omdat je er geen profijt van hebt, je het gemakkelijk en goedkoop kunt updaten en het bij een meer divers publiek kunt krijgen.

Tegen de tijd dat de volgende maand komt, hebben ze hopelijk iets wat sommige potentiële klanten leuk zullen vinden, terwijl ze nog steeds weten dat ze kopen van een betrouwbaar, plezierig en bekwaam bedrijf. Ze zijn ook blij te weten dat wat ze kopen geen inbreuk is op iemand anders zijn idee. Maar dat is niet helemaal waar. Als ik dit onderwerp oorspronkelijk had gepubliceerd, zou ik het hebben over bedrijven die hun ontwerpen gratis weggeven, wat eigenlijk een afschuwelijk idee is dat bedoeld is voor malware en oplichterij die zich richt op de anders legitieme en redelijke bedrijven met winstoogmerk. Het lijkt er gewoon op dat kleine tentbedrijven niet de middelen hebben om zoveel onderzoek te doen. Nu komend van een bonafide bedrijf, waar het waarschijnlijker is dat iemand dit ontwerp al gebruikt, ben ik blij met het resultaat.

Stappen:

Kost een paar dollar en download een rechthoek-tool om een eenvoudig logo te maken dat lijkt op het merk/type. Heb er verschillende projecten sites voor, die verschillende merken/typen vertegenwoordigen Marketing Kosten Testers houden ervan om een eenvoudig grafisch ontwerp te “testen”. Als u in staat bent om een clausule aan te trekken terwijl zij aanzienlijk geld investeren, zelfs als het een klein bedrag is, dan bent u goud waard. Niet om op te scheppen, maar soms geeft een beetje extra geld een extra boost aan je bedrijf. Ga eens langs bij een lokale grafisch ontwerp winkel en kijk of er wat werk is voor de prijs die ze vragen. Bied aan om het ontwerp te testen zoals je normaal zou doen Industrie professionals mopperen meestal alleen maar over je extra kosten. Wat het werk zal zijn op dit punt is puur gebaseerd op uw mening. Op het gebied van branding zijn je klanten waarschijnlijk op zoek naar wat het publiek van dit logo zal vinden, hoe het eruit zal zien in druk, wat ze ervan zullen vinden als iemand de poster in hun lobby ophangt, etc etc. Als je het logo al ontworpen hebt, waarom probeer je het dan niet eens om feedback te krijgen van postale apen of hotels die reageren op een herfstfolder. Kunt u zich voorstellen een lobby briefje zeggen dat dit een dollar reclame ? ³”Er is een paar procent 25% korting coupon³” wow… Wat je hier zou moeten doen is iemand uitnodigen om zo’n 100 exemplaren van de site te kopen, met een kopie van het logo op elk exemplaar. Hang de posters over de hele stad op, druk coupons af en betaal 50% korting aan uw klant. Dat heeft het extra voordeel van uw klant in staat is om betaalde reclame te gebruiken.

 

 

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.