Hoe maak je een goed LinkedIn foto idee

LinkedIn fotograaf

 

 

 

 

Als je een goede LinkedIn foto wilt maken, moet je alles begrijpen van de LinkedIn website.

LinkedIn is een zeer populaire website om deel te nemen aan professionele en financiële kringen. Het is een plaats om collega’s, familieleden, het eigen bedrijf en vrienden te ontmoeten en met hen te communiceren. Door lid te worden, sluit je je ook aan bij een groep mensen, maar het is wel belangrijk dat je een aantal gemeenschappelijke wensen en opvattingen hebt.

Tijdens de eerste en een beetje meer dan elke dag, krijg ik soms de vraag of de geschiktheid hetzelfde is als een persoonlijke website? Hier is een kort overzicht als je meer wilt weten over deze connectie rond voor het hosten van een website op LinkedIn.

Een persoonlijke website is niet afhankelijk van iemand anders om het te maken, maar een persoonlijke website is soort van zeer gemakkelijk en eenvoudig te bouwen. Dus het is een zeer goede plek om te beginnen met het bouwen van uw cv, portfolio of een soort van is van uw sociale profiel. Bovendien als je Google gebruikt kun je je eigen site realiseren. Bijvoorbeeld, het idee van persoonlijke website kunt u het model creatie op google profiel builder vinden.

Stel je voor dat je op de site komt, wat verander je dan als je een persoonlijke website of een professionele website hebt. Daarom is het heel belangrijk om juist op de LinkedIn profielen de juiste instelling te vinden. Er zijn een heleboel opties die u kunt kiezen op basis van uw behoeften.

Dus hier zijn een paar dingen die je absoluut moet weten, de belangrijkste dingen voor een goede LinkedIn fotoshoot:

Hoe maak je een foto die de zaak dient

Maar je moest weten hoe je de zaak cool en realistisch kon laten lijken. Je hoefde geen verzonnen kostuums te dragen, maar je moest wel een soort beat laten zien waarin je zeker overdreven gekleed kunt gaan.

Als je wilt weten hoe je een goed LinkedIn foto-idee kunt samenstellen, moet je eerst een heel goed LinkedIn foto-idee kopiëren. Een geweldige manier om dat te doen zonder LinkedIn te gebruiken is de Foto Editor voor iPhone te gebruiken, dan bewerk je de foto in de camera van je telefoon. Oh, dan prima, beginnen met een extra cool idee toe te voegen met de hulp van uw favoriete app. Een goede manier om de ervaring kleurrijker te maken is om te kiezen hoe lang je erover wilt doen om de foto te bewerken; hoe langer het bestand, hoe kleurrijker de foto is.

Stock foto’s zijn ook een goede manier om een herontwerp op LinkedIn te beginnen als je het ontwerp wil updaten. Ga voor wat tijdloze foto’s binnen een geknakte situatie.

Halfation is een goede optie om het juiste foto-idee te vinden, je moet creatief zijn:

Wikkel kleuren rond uw ideeën over de zaak.

En Trump?

Ik weet nog niet wie mijn volgende gastheer zal zijn, maar ik zal in de toekomst altijd een geweldige ervaring hebben met een fotoshoot!

[Noot van de redactie om het artikel leesbaarder te maken: er zijn twee manieren om je LinkedIn foto te veranderen: } de voor de hand liggende, het veranderen van je naam op de foto, zoals Lisa Hayes → Lisa Hayes TRUMP …, of je kunt de achtergrond van de foto veranderen. Zowel het werk als de moeilijkheidsgraad ligt erg hoog voor dit soort foto’s].

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.