De gebeurtenis kan

Photobooth

 

 

 

 

Een photobooth kan slechts één van de vele manieren zijn om een gedenkwaardige gebeurtenis te herinneren.

Maar fotografen weten dat; iets aan foto’s gewoon nooit statisch zal blijven. Mensen willen meedoen, spontane foto’s maken, zich in het moment begeven.

In Melbourne zette ik in 2011 een kleine photobooth op voor de Holy Cross parochie. Ik had een duidelijk idee in mijn hoofd van hoe ik wilde dat het eruit zou zien en hoe ik wilde dat het zou werken. Het was gewoon mijn talent dat het mogelijk maakte.

Als dochter van een levenslange kerkganger dacht ik aan de twinkeling in iemands ogen, gewoon als ik iemand een selfie zie nemen.

Maar LEVEN is bijna te veel om te nemen. Dus Australië straalt zijn eigen persoonlijkheid uit. IDLES! MENSEN WELKOM HETEN IN AFRIKA!

Ik wilde dat mijn photobooth vooral zo zou werken. Acht of negen mensen konden allemaal een foto van elkaars gezicht delen en die op een groot ronddraaiend stuk poster houden. En alle foto’s zouden achteraf bewaard worden, al was het maar zodat ik geen retakes zou moeten maken!

Sindsdien ben ik beperkt gebleven tot een handvol zalen, waaronder het Backyard Theatre, Melbourne Central Portrait Gallery en The Gallery, Melbourne’s grootste elektronische fotoconferentie en galerie.

Momenteel run ik een tweepersoons “familie” schuur-fotobooth bedrijf in Redfern, dat voltijds is.

Ik heb toegang tot klanten van alle leeftijden. Onze fotobooths nemen selfies en welke dat zijn, is op zijn zachtst gezegd twijfelachtig. Alles wat ik vraag is dat ze ermee instemmen dat hun gezicht op een roterend reclamebord komt en dat ze blij zijn dat hun foto geliked en gedeeld wordt met de wereld.

Dit is hoe een evenement en een photobooth in essentie werken.

HET WERKT voor bijna iedereen! (grijnst, uit zijn oren)

WAT IS EEN “PROTOBOOTH” – WAT IS EEN “PHOTOBOOST” – EN WAT IS EEN “PHOTOBOARD”?

Als u op zoek bent naar korte, zoete en gemakkelijk te begrijpen beschrijvingen, is “fotopro” de naam voor foto’s die op sociale media worden geplaatst en die door de auteur/fotograaf zijn genomen buiten een traditioneel bijwonen georganiseerd fotoboek.

Kijk eens hoe lotaphotobooth.com het hier doet

“Photobooth” is de naam van de PSA app die planning in je handen neemt. Ook wel photoshop, photoshop apps en foto apps genoemd. Misschien heb je er een gezien in het weekend op het kerstfeest van je familie. Het toont een afbeelding van je eigen gezicht met tekst van je vrienden om te taggen: “by The Photobooth”, “By The Photobooth”, “Over The Photobooth” en “Digital Photography & Photobooth at a Glance” in mijn favoriete mascaralettertype, nl. Rainbows and Limey Kisses.

“Photo Booth” is een categorie van fotohokjes die voortbouwde op de populariteit van photobooths. De term gebruikte het idee van een feest dat verliep volgens die ‘perfecte photobooth foto’ die je hen bezorgde, of een foto voor de photobooth die je gepland had toen je hen schreef. (Als je hier echt nerdy wilt worden: de foto’s werden op een bepaald tijdstip genomen, waarna ze allemaal op een ander tijdstip door de lijsten gingen). Hoewel photobooths een instrument waren om publiek te creëren, kwamen ze de fotografiegemeenschap binnen als een zelfhulp-DYI-applicatie, met het idee dat fotografie kon worden gebruikt om de problemen van de maatschappij, zoals de opwarming van de aarde, te helpen oplossen. Photo Booth komt nu terug, met nieuw leven wanneer het thema van het photoboothproject toevallig de internationale klimaatverandering is (EN DYI is een vorm van ‘DYI’). Naast het redden van mensenlevens, zijn photobooths geopolitieke steroïden die super spectaculaire fotohoeken hebben en meestal gehouden worden binnen gebouwen waar een heleboel goede klanten gewoon kunnen opstaan en foto’s nemen van andere mensen.

“Photobooth” betekent ook zoiets als “impressiehokje” en het is het woord bij uitstek voor mensen die conceptfotobooths doen.

“Photonobooth” ontleent zijn naam aan de gelijkwaardige fotohokjessoftware in de computerwereld, Photobooth 3. In wezen gaat het om software die een foto van uw gezicht laadt – “geconstrueerd” en zou roteren – in een blok pixels, dat vervolgens op een tekening kan worden gelegd. Het getoonde beeld wordt onthouden en gebruikt als verpakking om foto’s herhaaldelijk te verfijnen en te verpakken.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.