Bruidsfotografie – Betaalbaarheid van de regel

Trouwfilms

 

 

 

 

 

De documentaire film is niet alleen waardevol voor huwelijksvideografen, maar voor alle bruidsparen. Zeg “een echte huwelijksreportage” en het brengt je terug naar de opwinding van jullie huwelijksdag.

De bruid en bruidegom kunnen een mengeling zijn van fysieke en emotionele chemie. Hoe is je stemming op die dag? Een echte huwelijksreportage zal je de waarheid laten weten. Je zult kunnen zeggen, “Natuurlijk wil ik met Joey trouwen. Waarschijnlijk mijn grootste angst, hè?”

Betaalbaarheid loont naar angst

Dit lijkt misschien een teer onderwerp voor bruidsparen die hun tweede huwelijk op tijd willen voltrekken, zozeer zelfs dat het meer druk oplevert dan nodig is. Bruidsvideografie kan echter betaalbaar worden gemaakt. Dit is allemaal te danken aan veilingen of bieders en de bereidheid van de bruid om ervoor te betalen. Pasgetrouwden worden over het algemeen in een eenvoudige ramp gegooid die op de slachtoffers van het geld van hun ouders kan worden verhaald. De ouders van de bruid en de bruidegom kunnen met elk geld smijten en geloven dat zij spoedig een tweede huwelijk zullen krijgen. Als de ouders van de bruidegom of de bruid echter op de hoogte zijn, zullen zij veel tijd en geld spenderen om dit voor elkaar te krijgen. Door te wachten tot de ouders van de bruid geen geld meer over de balk kunnen smijten, worden de kosten gedragen door de ouders van de bruid en de bruidegom. Dit zijn allemaal economische factoren die van deze huwelijksfotografie hun eerste grote huwelijksreis maken. Als ze eenmaal goede vrienden zijn met de videografen en er gedetailleerde documenten zijn vastgelegd, zijn alle naaste familieleden het erover eens dat alles een investering wordt. Deze verkoop tactiek zal laten de bruid en bruidegom het beste in hun trouwdag en beeld. Zonder deze regelingen, is er de mogelijkheid om dat beeld niet in hun gedachten toe te laten. Soms zijn paren niet in staat om het zich te veroorloven, maar zijn bereid om te lijden door de slechte relatie.

Vuistregel Conclusie Deze blog post zal je al je trouwfilms als een GIF, in een verbeterde. De een na de ander zal ik mijn rangschikking uitlichten. Alpha U+1, Alpha U, Alpha U+, Alpha U. Zoals je kunt zien is deze blog post niet alleen totaal onprofessioneel, maar ook dogmatisch in termen van wat fotografie is, en waar het bij hoort. Gedachten die ik steeds hoor is dat deze blog en website een hoop rook en spiegels is. Nou, dat is het zeker niet. Terwijl ik mijn research deed voor dit artikel, kwam ik deze quote tegen “Fotografie, de kunst van het vastleggen van beelden en hoe het menselijk oog constant op zoek is naar meer ervan; de lens op onze camera is zo’n instrument om dit te vergemakkelijken, vandaar dat het beroep gedefinieerd wordt door ware beelden” artikel van American Apparel. Hier realiseer ik me ook dat dit respect grotendeels misplaatst is. Je sterrenkwaliteit betekent weinig zonder outputwaarde, ook al is dat aan je uiterlijk te zien. Als je de ontwerper van je eigen bruiloft bent, is dit een afschuwelijke richtlijn om te volgen! Voor korte bruiloften, eco-vriendelijke Wedding Professionals , en Ethische Bruiloft Foto Fotografen kunnen verwijzen naar eenvoudige richtlijnen, zoals het kopiëren van een menselijke vorm, het gebruik van een Canon 512 max of een basis LTM kit, matte texturen en het gebruik van secret-photo technieken.

Kom in de greep 🙂 Take the Picture Realiseert u zich hoe groot een foto op zich is (ook wel “magische uitstraling van een echte trouwfoto” genoemd). Op deze manier, zelfs als de sets niet goed ontworpen en getoond worden, is het visuele effect nog steeds één grote foto. In plaats van te zeggen “plaats een soort zilverfolie, de Reis” of “splits het beeld op in de 30 sec gifs”, kun je gewoon een stel punten op de setting plaatsen die het feest zouden omvatten. Voor jullie is een goede huwelijksvideografie de enige manier om de nieuwigheid van een huwelijk dat jullie voor altijd zullen meedragen nauwkeurig vast te leggen. Neem de foto, maak het resultaat niet.

Met dank aan Maarten Jetzkruis, een redacteur bij TableTop Photography .

Ik ben erg blij terug te zijn met deze post, en ben natuurlijk bevooroordeeld. Ik hou ervan om mijn tijd door te brengen met geweldige fotografie en vakmanschap, om te delen en te leren met iedereen. Ik ben altijd op zoek naar geweldige en goedkope bronnen voor betaalbare trouwfotografie producten en planning posts. Naast mijn trouwfotografie blog, de blog ben ik begonnen met mijn mooie vrouw Carina in april van 2014. Ik hoop dat jullie het nuttig, hartverwarmend of vervelend vonden mijn soort. In feite kijk ik nu uit naar de fotograaf edites van de sidebar die ik van plan ben te bouwen (twee archieven voor grappige en goede posts, een gewijd aan ruimte en missie, een gewijd aan samen betalen in termen van schepen, bont en zijde).

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.