Bedrijfsfilm promotie

Bedrijfsfilm laten maken

 

 

Hier is een voorbeeld van een bedrijfsfilm (let op de acteurs rechts (de acteur rechts is Hans van Frozen):

Deze film gaat over de enorme populariteit van Frozen. Na geboeid te zijn door de film, willen mensen dit item (om een heel andere reden dan de Harry Potter-franchise).

Het komt zelden voor dat bedrijven hun producten onder de aandacht brengen van een doorsnee filmpubliek. Daarom is het belangrijk te begrijpen hoe een product of dienst onder de aandacht van het publiek kan worden gebracht.

Tips voor een bedrijfsfilm

1. Probeer de juiste aanstekelijkheid te krijgen

Het opwekken van de repetitiviteit in de bedrijfsfilm is een goed teken. Het maakt niet uit of de mensen bekend zijn met het produkt – als ze maar vermaakt worden. De herhaalde woorden en zinnen van de commercial helpen de film op te vallen.

Kijk uit voor clichés en conflicten. Het is mogelijk dat mensen ze herkennen. Maar waarom vinden mensen ze grappig als ze ze thuis net hebben gebruikt? Meestal is dat omdat ze al bekend zijn.

2. Wees gestructureerd

Het is belangrijk om gestructureerd te zijn. Als je het aan een scriptschrijver overhandigt, wees dan realistisch en zorg ervoor dat mensen hun zin krijgen. Dat is makkelijk te doen als je een lijst bijhoudt van alles wat er in het script moet komen. En schrijf gerust een paar buzz words. Maar gebruik ze niet allemaal. Elk bedrijf dat zijn product op de markt brengt, moet een positief statement kunnen maken. Om terug te komen op crisispectasiclogogrammaticmarvellis-whenscreenplaysarelawful.com, het hebben van een gestructureerd algemeen proces is belangrijk.

2 Budgetteer uw tijd goed

Een persoon of bedrijf heeft niet veel tijd, en ze moeten slim overkomen om te krijgen wat ze willen. Daarom moeten ze geestdodende details achterwege laten. Zolang mensen maar kunnen onthouden wat je ze verteld hebt.

Een goede bedrijfsfilm “jongleert” niet met gebeurtenissen. Hij heeft geen merkbare, vermoeiende momenten. Plan geen extravagante scènes en voer het tempo niet op. Als je dat doet, zal je de aandacht van je publiek verliezen. Je zult ze uiteindelijk laten stikken.

Om jezelf te dwingen deze structuur te hebben voor je bedrijfsfilm. Je moet beginnen met iets te plannen om je eerste pass te laten zien. Dan als je bijna klaar bent om 70-80% van je verhaal te raken met je eerste pass. Voeg de laatste hand toe aan de eindredactie. Maak altijd een tagline. Als het te lang is, dan hoef je niet je hele zin te eindigen met “tagline”.

Op die manier wordt je tagline enorm. En gewoon vertrouwen op het idee van “tagline” kan te veel een wegwerplijn zijn. Gebruik afbeeldingen op Facebook, geef tags weer voordat u een bericht publiceert, enzovoort. Klinkt vervelend, maar is het niet.

Afsluitende opmerkingen

Promotie voor bedrijfsfilms (of het nu gaat om een video of een belofte op afstand om een bepaald product te doen/ontwikkelen/op de markt te brengen) is een dubbeltje in een dozijn. Met het gebruik van nep Sol

Als u dit al zo lang doet, zelfs als uw product nog niet is uitgebracht, bent u klaar voor de meeste soorten campagnes met weinig tot geen inspanning. Samen met dat, heb je een ingebouwde publiek klaar om uw product te kopen in uw campagne.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.